Datum
Titel
Toelichting
Bijlage(n)

BCB 30 jaar!

BC Beijum

Welkom op de website van de BC Beijum.

Badminton is een sport voor jong en oud, beginners en gevorderden, recreanten en competitiespelers. BC Beijum heeft ze allemaal, in totaal zo'n 100 leden.

Kom eens langs op onze training! We zijn op dinsdagavond en zaterdagochtend te vinden in de sporthal in Beijum, Groningen (stad). Er zijn leenrackets aanwezig.

Grote Club Actie!

Steun onze club en geef de jeugd een leuk uitje.

Zie de actiepagina

Gratis racket voor nieuwe leden!

Als je nu lid wordt van de BC Beijum en dat minimaal tot het eind van dit seizoen blijft, krijg je van ons een gratis racket!

BC Beijum strippenkaart

Je kunt ook bij de BC Beijum spelen met een strippenkaart. Dat werkt zo: je meldt je aan via een speciaal strippenkaart formulier (te vinden in de sporthal). 10 strippen kosten 50 euro, vooraf te betalen, cash of via machtiging. Voor een machtiging kan getekend worden op een 2e blad bij de strippenkaart. Per speelbeurt kun je de avond dan laten aftekenen bij een van de bestuursleden (Jan, Paul, Roel, Erik). De geldigheidsduur van de strippenkaart is 1 seizoen. Resterende strippen zijn overdraagbaar naar een volgend seizoen. Of je krijgt een korting op het lidmaatschap ten bedrage van de overgebleven strippen.

LET OP!!

Opzeggen van het lidmaatschap kan alleen schriftelijk bij de ledenadministratie tot uiterlijk 1 juni van het lopende seizoen.
Opzeggingen die te laat of niet schriftelijk zijn binnengekomen worden niet gehonoreerd.

Algemeen contact-adres:info@bcbeijum.nl

BC Beijum op Facebook

Meld je aan, wissel berichten uit, plaats foto's ....